Nye muligheter

Nye muligheter

Etter 4 år i forrige jobb har jeg tatt spranget og startet eget AS. Det er endring på gang. Det er rom for ny kreativitet. Og det må jo feires!

Vi feirer alt for lite i vår hektiske hverdag. Jeg har generelt forsøkt å feire mer i det siste. Å få et nytt selskap opp å gå på 1-2-3 ved siden av full jobb og aktiv ferie med familien krever sitt. For hver lille brikke som har falt på plass har jeg gitt meg selv et klapp på skulderen og en liten premie.

Små markeringer som symboliserer at jeg spiser min elefant i små biter. De gir meg tro på at jeg kommer i mål, i tide.

Så, en liten feiring av et nytt selskap var på sin plass. Sommeren var på hell og den hektiske hverdagen var i full gang. Det blir plass til et lite pusterom med plass til latter og lave skuldre, hvis man vil. Bra damer kom og bidro til at det ble en liten markering med god stemning og gode samtaler. Og jeg fikk både gaver og taler – rett og slett herlig!

Bilde til web og FB

Det er når man samler folk for spesielle anledninger man kommer på hvor mange gode støttespillere man har rundt seg, og hvilken kompetanse og kraft disse besitter:

  • En god venninne som er grafisk designer er gull verdt når websiden skal opp på et øyeblikk.
  • Verdens beste nabo er økonomisjef og god å sparre med.
  • Når din beste venninne er prosjektleder i et digitalt mediebyrå blir du utfordret på synlighet og posisjonering.

 

Og slik fortsetter det… Tusen takk til dere alle som har lyttet, spurt, heiet og ikke minst turt å komme med konstruktiv kritikk. Jeg er veldig takknemlig!

Tør du be om innspill og hjelp fra de rundt deg? Tør du vise din usikkerhet? Tør du utforske nye muligheter? Jeg opplever ofte at menneskene rundt meg deler, veileder og hjelper andre, og at de selv har glede av det. Trenger du noe, må du be om det. Husk- de rundt deg er ikke tankelesere.

Jeg har fått mine innspill og har avsluttet et kapittel. Nå gleder jeg meg til å begynne på et nytt!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *