Om Vanja K

«Godt samarbeid et mål i seg selv»

Det har vært viktig å finne gode samarbeidspartnere som både kan bidra inn i kundeprosesser, tilføre spesialkompetanse som er verdifull for kundene samt være et fagmiljø som jeg kan sparre og dele med.

Dette er noen miljøer jeg samarbeider med i dag:

  • Muvs as. En teknologiplattform for utvikling av felles prestasjonskultur i bedriften. www.muvs.no
  • Key Company as. Vi er 3 konsulenter med fokus på nøkler til lønnsomhet. www.keycompany.no
  • Brante Group as. Et fagmiljø med kompetente partnere. www.brantegroup.com
  • Jobbmestring as. Tom Henning Øvrebø er spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi med spisskompetanse på arbeidsmiljø, stress og konflikthåndtering. www.jobbmestring.no

 

Jeg er Vanja Konradsen, 44 år, 2 barnsmor, utfordrer, født nysgjerrig og bosatt i Oslo.

Etter nærmere 17 år med kjededrift innenfor franchise og retail, og 5 år med prestasjonskultur, lederutvikling og organisasjonsutvikling, er ringen sluttet. Nå bidrar jeg inn i kundenes organisasjoner og samarbeider med ulike fagmiljøer. Det jeg trives best med er også det jeg lykkes best med. Lyder det kjent?

Jeg oppsøker gjerne faglig påfyll og har hatt mye glede av kunnskap fra BI gjennom kurs i transformasjonsledelse, styrekompetanse, organisasjonsutvikling og endring. I 2013 – 2015 hentes inspirasjonen fra Universitetet i Bodø gjennom organisasjonspsykologi, arbeidsrett, personalledelse og kompetanseutvikling som fag.

Ellers finner jeg også mange spennende artikler på nett og deler ofte videre på Twitter – følg meg gjerne der: @vanjak_no