Riktig farge på drakta

Riktig farge på drakta

Farger, form og et godt grafisk uttrykk er ikke det enkleste å skape på kort tid.

Men takk gode gud for sosiale medier.

Pinterest ble redningen. Her var det inspirasjon og hente. Ved å samle sammen et brett med bilder og farger jeg personlig likte, dannet det seg raskt et mønster.

 

Ettersom det primært er min egen kompetanse, kraft og kapasitet jeg selger, ville jeg også være personlig i mitt grafiske uttrykk. Alt henger sammen med alt.

Farger og inspirasjon

 

Så da var jeg litt lenger på veien inn mot å etablere et grafisk uttrykk. Og jeg koste meg i kreativiteten som fulgte.

Klarer jeg å formidle et bilde som kundene vil kjenne igjen. Stemmer det du ser med det du får? Er kjennskap til fagområder og meg som bidragsyter gjenkjennbart? Dette svaret får jeg først senere. Det er kundene som kan fortelle meg om jeg har truffet riktig eller ikke.

Prosessen hadde ikke vært like lystbetont hvis jeg ikke hadde hatt god kompetanse med på laget.

For i den andre enden satt grafisk designer MaryAnn Skadal. Hun var klar til å ta i mot mine ønsker og innspill og formgi dette over i websiden. Det er godt å være to noen ganger, og det er viktig å sikre seg kapasitet når det trengs.

Først måtte vi ha materiell å fylle siden med – og det betyr bilder. Å bli tatt bilde av er noe av det verste jeg gjør. Vet ikke hvorfor, trives ikke foran kamera. MaryAnn klarte å ta gode bilder, så under en workshopdag hos henne på Tjøme fikk vi uttrykket på plass. Når websiden var landet kastet hun seg over min logo, fikk opp en ny Facebook-side og lagde mine visittkort. Alt i et helhetlig design.

MaryAnn har lært meg å fylle websiden min med innhold selv. Jeg har nå et godt verktøy som selvsagt må oppdateres jevnlig. En egen mediekanal med mitt eget grafiske uttrykk, som jeg selv tar ansvar for. Det føles helt riktig akkurat nå. Og MaryAnn Design var en viktig faktor for at dette prosjektet kom i mål i tide.

 

4 Comments

  1. Kanskje ikke så spennende å få tilbakemeldinger fra mora di- men jeg våger meg på det lell. Jeg er stol av det du får til og har satt i gang- så er inne på din hjemmeside rett som det er.
    Bildene du har satt sammen og fargevalget er utrolig estetisk vakker-det er ro og harmoni i det jeg ser. Du er presis og tydelig i det du skriver.

    STOR LYKKE TIL OG KLEM

    • Glad for at jeg har en mamma som heier på meg – Tusen takk 🙂

  2. Dette ser utrolig bra ut! Stilig, profesjonelt, smakfullt – jeg er imponert, men slett ikke overrasket. Dette er deg, jo! Gelder meg til å følge deg fra sidelinjen. Lykke til!

    • Tusen takk for hyggelig kommentar Kristin – glad for at du kjenner meg igjen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *